Ulutürk söylemese sulama hattından haberleri yoktu

Ulutürk söylemese sulama hattından haberleri yoktu Ulutürk söylemese sulama hattından haberleri yoktu
A- A+
Reklam

Cumhurbaşkanlığı haliyle çıktığı siyasi yolculuğunda partisi CHP’den atılarak Bolu’ya dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Milletvekilli olmak için yola çıktıktan sonra yeniden Belediye Başkan Yardımcılığına dönen Rasim Özdemir, oturacak başka koltuk bulamayınca, oturdukları koltuktan kalkmamak için 4.5 yıl sonra çalışmaya başladılar.

Atatürk Orman Parkı ve Karaçayır Parkı başta olmak üzere geçmiş dönem Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde Bolu’ya kazandırılan yeşil alanları 4.5 yılda kurutan Özcan ve Özdemir ikilisi, görev süreleri dolmasına 6 ay kala Bolu Belediyesindeki asli görevlerine dönerek, kuruttukları yeşil alanları yeniden yeşile döndürmek için kolları sıvadılar.

AK Partili Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Nurettin Ulutürk’ün geçtiğimiz ay gazetemize verdiği röportajda D-100 Karayolundaki orta refüjlerin kurak geçen yaz boyunca sulanmaması nedeniyle sararmasına dikkat çekmiş, alanda Alaaddin Yılmaz döneminde Çaydurt-Dağkent arasına döşenen sulama sisteminin çalıştırılması çağrısında bulunmuştu.

Ulutürk’ün gazetemize yaptığı açıklamanın ardından D-100 Karayolu orta refüjünde borularla döşenen otomatik sulama sistemi olduğunu öğrenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Park Bahçelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, iki haftadır sulama sistemini çalıştırmaya başladılar.

İki hafta gibi kısa bir süre çalıştırılan otomatik sulama sayesinde yeniden yeşil rengine kavuşarak canlanan orta refüjler 4.5 yılın sonunda geçmiş yıllarda olduğu gibi “Yeşil Bolu”ya yakışan şekline geri döndü.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler